İzmirde Web Tasarım Firmaları

 Kim bilir ilk kere internet sayfası yaptıracaksınız ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Verdiğiniz para ile hayal ettiğiniz kaliteli hizmeti alabilmek için bu maddelere ne olursa olsun dikkat edin!

1- Hangi programlama dilinde yazdırmalı?

Wordpress şeklinde hazır sistemler ile 1 gün içinde bir internet sayfası yapılabilir. Bunun hem yararları hem de zararları olabilir. 

Avantajları :
1-Web sitenizin hazırlanması daha kısa sürer
2-Wordpress bilen sayısı fazlaca olduğundan, firmanız ile sorun yaşasanız bile, destek için başka bir şahıs yada firmayı hızlıca bulabilirsiniz.

Dezavantajları :
1-Emsalsiz yazılımlara gore genel anlamda daha yavaş ve ağır çalışır.
2-Lüzumlu güncellemeler yapılmadığında sitenizin virüs yediğine tanık olabilirsiniz.

Peki biz ne öneriyoruz? 
Bunun cevabı duruma gore değişiyor. Web sitem olsun da iyi mi olursa olsun diyorsanız, en iyi çözüm en ucuz ve süratli olanıdır. Eğer kurumsal ve ustalaşmış bir çözüm arıyorsanız, projenize örneksiz analizi yapılmış, optimizasyonlu yazılım hem daha güvenli olur, hem de daha süratli çalışır.
Biz asp.net Csharp (C#) ve veri tabanı olarak Microsoft SQL kullanıyoruz. Feysbuk'un php ile yazıldığını düşünürsek, farkı yaratan programlama dili değil, yazılım meydana getiren kişinin kodlarla iyi mi oynadığı daha fazlaca ehemmiyet taşımaktadır.

2- Çalışacağınız şahıs bugüne dek neler yapmış, kimlerle çalışmış?

Genel anlamda firmaların sitelerinde yaptıkları tasarımların referansları vardır. Teker teker sitelerde minimum 40 saniye harcayın. Eğer tasarımlardan minimum 4 tanesi hoşunuza gittiyse internet sayfası sahiplerini arayın ve web tasarım şirketi hakkında data alın. 

Bununla beraber referanslar sayfasında olabildiğince tarihsel olarak geri gidin ve sondan 3 referansı arayın. Eğer şirket hakkında "Bizimle artık ilgilenmiyorlar" diyorlarsa dikkat, 6 ay sonrasında artık sizinle de ilgilenmeyebilirler.

3- Tam olarak neye ihtiyacınız var? Web danışmanıdan yardım almak işe yarar mı?

"Yazılımın sonu yoktur" diye bir tabir vardır. Internet sayfasında bu da olsun, şu modülü de ekleyelim derken hakikaten ihtiyacınız olmayan bir ürüne, gereksiz bir maaliyet ile haiz olmuş olursunuz. Peki web sitesinde neye ihtiyacınız bulunduğunu tam olarak iyi mi anlayabilirsiniz? Web danışmanı size bu anda fazlaca büyük yarar sağlar. 

  • İhtiyacınız olan ürünü projelendirir
  • Olması ihtiyaç duyulan tutarı ödemenizi sağlar
  • Size en uygun ücret / şirket karşılaştırmasını yapar ve işlemleri sizin için takip eder.

Bu sayede başınıza olası gelebilecek sorunları ustalaşmış kişiye devretmiş olmuş olursunuz. (Web danışmanlığı için bizimle iletişime geçebilirsiniz.)

4- Teklifler içinde ki fiyat farkları

Bu sektörde fiyatlar içinde inanılmaz bir yar vardır. Bazısı 500 TL'ye site yaparken, ötekiler aynı siteyi 5000+ TL'ye yapabilirler. Peki bu durumda kime yaptırmalı? Burada ki en mühim mevzu sizin hizmetten ve internet adresinden ne beklediğinizdir. Farklılaşma ve Kalite detaylarda saklıdır! 1500TL'den daha aza tutara site meydana getiren firmaların bu bilgileri gözden kaçırma ihtimali fazlaca yüksektir. Sonuçta elinizde bir siteniz olabilir fakat sizi doyum etmeyebilir. 

Öteki bir olasılık, günü kurtarmak için çabalanan efordan dolayı ileri ki günlerde sizinle ilgilenecek vakit bulamayabilir.Bizlere sorarsanız temel bazda gereksinimleri karşılayan kaliteli bir internet sayfası haiz olmak için 2000 ve üstü teklifleri değerlendirmeniz daha sıhhatli olur. Bununla birlikte, eğer istediğiniz bir fazlaca hizmet var ise, bu fiyat yükselebilir.

5- Fiyat pazarlığı

Hizmet sektöründeki kişiler genel anlamda hakettiği tutarı sizden talep ederler. Eğer muhattap olduğunuz şahıs size fazlaca ticari bir kişilik şeklinde gözükmediyse, fiyatta pazarlık yapmamanızı tavsiye ederiz. Aksi halde sitenizi meydana getiren kişinin enerjisi düşerse, meydana getirilen işin kalitesi de o aşama düşebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İzmir Web Tasarım Kime Yaptırılır?

Özel Kodlama mı Hazır Yazılım mı?